listen, smile and dare yourself to face your fears~

“Sometimes you meet someone, and it’s so clear that the two of you, on some level belong together. As lovers, or as friends, or as family, or as something entirely different. You just work, whether you understand one another or you’re in love or you’re partners in crime. You meet these people throughout your life, out of nowhere, under the strangest circumstances, and they help you feel alive. I don’t know if that makes me believe in coincidence, or fate, or sheer blind luck, but it definitely makes me believe in something.” — unknown

Bahagia

Harus terima kenyataan bahwa ga akan ada yang bisa mengerti lo di dunia ini. .

kecuali Tuhan.

dan kenyataan bahwa harus nya.. lo yang bisa menyesuaikan diri terhadap karakter orang lain

gituh

nyebelin yah~~

terus, bisakah lo happy? sedangkan seseorang itu bisa dibilang beneran ‘hidup’ yah karna perasaan happy..

mengutip dari cerita nya sang legend.. waktu John Lennon umur 5 taun, nyokap nya pernah bilang ke dia that happiness was The Key of Life..

gue sih setuju!

lalu, ketika John ke sekolah, John dapet tugas untuk menjawab pertanyaan dari guru nya yakni, mau jadi apa kamu ketika sudah besar? (eh entah kenapa, gue jadi keinget boneka Susan  kepunyaan kakak Ria Enes hahihuhehahohh =)) okeh lanjut,

kemudian John menulis ‘Happy!’ yep.

teman-teman John bilang kalo dia tuh gak ngerti maksud dari assignment nya..

lantas, John pun menjawab; berarti kalian yang tidak mengerti arti dari hidup!

yah, bisa keliatan sih ya dari kehidupan nya John Lennon yang.. cukup bahagia namun..  yah begitu itu deh. (gak jelas yah gue? :/

terus gimana dong.. bisa ngerasa bahagia dengan kenyataan adaaa aja banyak problem yang bikin kita jadi ga bahagia?

jawaban gue sih cuma satu;

Berserah kepada Tuhan Yang Mahakuasa.

karna ketika lo berserah, itu tuh sama aja membiarkan Tuhan yang bakal kasih solusi.

solusi terbaik,

bukan cuma terbaik sih,

tapi solusi yang BENAR!

gitu

  • Mengendalikan diri
  • Belajar untuk kontrol emosi
  • Jadilah dewasa dalam menyikapi suatu masalah
  • Belajar untuk lebih bersabar, vroooohh
  • MAU untuk melakukan perubahan menjadi pribadi yang lebih baik

singkat nya, mindset lo perlu terbuka. jangan monoton. tapi tetep mempertahankan orginal nya lo jugaaa =)

D O A

doa tuh kekuatan sebelum melakukan segala sesuatu 😀 <– (ahaha, jujur gue nge-post dengan emosi yang sedang benar-benar kesel marah.. hmft. sikon negatif. tapi yah gue udah happy lagiihh x)

Intinya,

Live your life simply,

Live righteously,

Live positively,

Live mighty,

Live gratefully,

Live passionately, and

Love your life completely 🙂

Then, Smile and share your happiness to everyone 🙂

tumblr_mvaaoy94xV1r8hg1ho1_500

:)

tumblr_m8ujd75MnB1rvbx0no1_500

Create your life that feels happy on the inside and so looks good on the outside~  A happy person is a pretty person 😉

Life

I just really cant believe that I’ve been lived in this such a sucks earth, fulfilled with all sappy people that wont share a love each other (yeah I called it sappy. It might be my fault, but I think that’s right. you can see I am mad right now, cant you?)

Its hard to see the positive side in everything. Everyday, people always make an effort to get what they want, which is might a flesh or bad wishes. not a good stuff. not a peace that could bring a better life, create a good ideas and provide a simply beautiful smile of every mouths. easy to comply own egos. not able to control own self.
unfortunately, here I cant understand. cant change anything. cant push something or raise everything become much better. yes. weak..it said a weakness.

but
there is sometimes we didnt realize.

there’s GOD. The Crafter of everything that will never be able to be defeated by everything nor by all mankind’s being. That Great can change everything. That Awesome can create everything. That Wonderful Amazing could provide a smile -even with tears of Joyful- of every mouths. He is God. GOD alone. That we shall trust. We all shall praise. We should be very grateful we’ve given a chance to feel His Great Ideas. ah not just the ideas. but… that we cant even that could never be achieved with our minds.. nor our power. because we had all the weakness. but God created us perfectly. We all wonderfully made by GOD’s love far than everything we adore. with His everlasting love, unspeakable, exceeds any love.
Yes. God made us precious. He had died for us. been through …. all that couldnt be compared to what we’ve been. God has given us His Great Love. so why dont we give our love each other. to another. which is obviously as same as we give our love to God.

GOD

Engkau lah Alfa dan Omega
Selamanya takkan binasa

Roh Kudus-Mu selalu memimpinku

Tuk tetap dekat kepada-Mu

Takkan mampu kurangkai kata

Akan semua kekelan yang Kau punya

tumblr_lqjmbikM8C1qg4m37o1_250

%d bloggers like this: